Bij aankomst in de tennishal stapt u binnen in een gezellige loungebar voor jong en oud. Van hieruit heeft u onder het genot van een hapje en of drankje, zicht op de eerste 4 van de 6 tennisbanen.

Naast het heerlijk tennissen op één van onze kunstgravelbanen, kunt u bij ons perfect terecht voor uw feest of vergadering. Onze horecamedewerker Miro Benon is tevens een veelzijdig artiest/zanger/DJ die, samen met zijn vrouw Sandra, uw avond muzikaal in kan vullen.

Wij maken voor u een, op uw wensen en gezelschap afgestemd, compleet, sportief en gezellig avondje uit.

Tennishal Sprokkelenburg is geschikt om je verjaardag of lustrum te vieren, als bedrijfsuitje of gewoon uw gezellig avondje uit met vrienden en/of familie. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen en informeer naar de mogelijkheden.

Feestruimte huren?

Achter onze loungebar is een ruimte van 50  met een aparte ingang en barretje dat u voor kleine feestjes kunt afhuren.
De openslaande deuren zorgen ervoor dat het terras een verlengstuk van de zaal kan worden. Met de moderne buitenbanken lijken zaal en terras een geheel! Leuk voor uw feestje!
De ruimte erachter is speciaal ingericht en wordt gebruikt voor Hot Yoga. Deze Hot Yoga wordt verzorgd door Family Fitness en kan natuurlijk ook voor u, via Family Fitness, ingezet worden. (laren@familyfitness.nl) (Zie ook activiteiten).

Kortom Sprokkelenburg is er niet alleen om te tennissen!

Ideeën, wensen? Laat het ons weten.

Maak kennis met onze unieke accommodatie op een TOPLOCATIE die vanuit Utrecht en Amsterdam eenvoudig te bereiken is. (gratis 270 parkeerplaatsen.)
Voor meer informatie en reserveringen mailt u even naar horeca@sprokkelenburg.nl
of belt u 035 – 53 13 710. 
Wij helpen u graag.