Unieke tennishal!

Voor velen is onze tennishal dé tennislocatie. Prachtig gelegen, midden in het Gooi, is het snel en eenvoudig bereikbaar vanuit Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. U kunt binnen twintig minuten op de tennisbaan staan. 

Uw auto kunt u makkelijk en gratis (!) parkeren op het aangrenzende parkeerterrein. Met bijna driehonderd plaatsen kunt u er altijd terecht.

Het meest bijzondere van Tennishal Sprokkelenburg is dat u er speelt op ‘kunstgravel’. U glijdt er net zo op als zomers buiten op echt gravel. Dus geen vervelende omschakeling na de zomer naar een stroevere vloer. Maak kennis met deze unieke gelegenheid en lees er meer over op ‘Tennisbanen’.

ZuidZaal
Vanaf juli 2019 zal onze extra zaal (ZuidZaal) ingericht zijn als opvang voor (slimme) peuters van 2 tot 5 jaar. Zie ook: www.sgooiers.nl. Het is daarom niet meer mogelijk om deze zaal af te huren.

Wanneer zijn wij open?

Tennishal Sprokkelenburg is het gehele winterseizoen geopend. Alleen op feestdagen zijn wij gesloten en op Kerstavond en Oudejaarsavond vanaf 16 uur.

Het seizoen 2019-2020 is gestart op maandag 16 september 2019. Op zondag 12 april 2020 hebben wij de laatste speeldag. Seizoen 2020-2021 start op maandag 14 september 2020 en de laatste speeldag is op zondag 11 april.

Wij zijn 30 weken per jaar 7 dagen per week geopend voor alle tennisliefhebbers. 

In de zomermaanden zijn wij over het algemeen gesloten. Alleen bij verhuur van minimaal 10 baanuren op één dagdeel kunnen wij open gaan mits we dat op tijd weten. Heeft u vragen hierover, of wilt u een arrangement boeken neem dan gerust contact op via info@sprokkelenburg.nl.