Unieke tennishal!

Voor velen is onze tennishal dé tennislocatie. Prachtig gelegen, midden in het Gooi, is het snel en eenvoudig bereikbaar vanuit Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. U kunt binnen twintig minuten op de tennisbaan staan. 

Uw auto kunt u makkelijk en gratis (!) parkeren op het aangrenzende parkeerterrein. Met bijna driehonderd plaatsen kunt u er altijd terecht.

Het meest bijzondere van Tennishal Sprokkelenburg is dat u er speelt op ‘kunstgravel’. U glijdt er net zo op als zomers buiten op echt gravel. Dus geen vervelende omschakeling na de zomer naar een stroevere vloer. Maak kennis met deze unieke gelegenheid en lees er meer over op ‘Tennisbanen’.

ZuidZaal
Vanaf juli 2019 zal onze extra zaal (ZuidZaal) ingericht zijn als opvang voor (slimme) peuters van 2 tot 5 jaar. Zie ook: www.sgooiers.nl. Het is daarom niet meer mogelijk om deze zaal af te huren.

Wanneer zijn wij open?

Openingstijden tijdens het tennisseizoen
Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 22.00 uur.
Vrijdag van 09.00 tot 21:00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 13:00 uur. *
Zondag van 09.00 tot 13:00 uur. *
Zomers alleen open voor arrangementen.
Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Op kerstavond en oudejaarsavond zijn wij vanaf 16:00 uur gesloten.

* Op zaterdag en zondag kan de hal vanaf 15:00 afgehuurd worden voor uw eigen (tennis?) evenement.

De bar zal maximaal tot een uur na de laatste speeltijd open blijven.

Wij zijn 30 weken per jaar 7 dagen per week geopend voor alle tennisliefhebbers. 

In de zomermaanden zijn wij over het algemeen gesloten. Alleen bij verhuur van minimaal 10 baanuren op één dagdeel kunnen wij open gaan mits we dat op tijd weten. Heeft u vragen hierover, of wilt u een arrangement boeken neem dan gerust contact op via info@sprokkelenburg.nl.