Voor zowel de jonge en/of beginnende spelers als voor de gevorderde spelers zijn er binnen Sprokkelenburg op alle niveau’s mogelijkheden om lekker te trainen aan techniek en het opdoen van meer tenniservaring.

Dinsdag Dames Dubbel Competitie

In de winter op dinsdagmorgen wordt er de Dinsdag Dames Dubbel Competitie georganiseerd. U kunt zelf uw team samenstellen en hoeft geen clublid te zijn. Wel moet uw speelsterkte ongeveer bekend zijn.

Er wordt om de week in 2 poules gespeeld. Niveau 6/7 en 7/8.
Periode: Start begin oktober tot april het volgende jaar.
Tijden:  09.00 tot 10.30 uur en 10.30 tot 12.00 uur
Duur: 10 x spelen

Alle teams ontvangen één blik ballen waarmee ze de competitie kunnen spelen. In de vakanties wordt er niet gespeeld.

Inschrijven

Algemene informatie
Voor iedere activiteit geldt een minimum aantal deelnemers (tevens een maximum). Bij onder-inschrijving wordt of een alternatief aangeboden, of deze activiteit komt te vervallen. (U wordt tijdig hierover geïnformeerd).

Voor wat betreft de training gerelateerde activiteiten: er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde, ervaren en enthousiaste trainers. Een compleet overzicht van alle trainers vindt u hier. De trainingen zullen door onze trainers random worden verzorgd. Afhankelijk van tijd en betreffende activiteit zal hierbij een passende coach worden toegevoegd.

Bij over-inschrijving behouden wij het recht van uitbreiding qua baan en trainerscapaciteit. Qua plaatsing, datum, tijd en aanvang, wordt u tijdig voor de startdatum geïnformeerd.

Een compleet activiteiten overzicht seizoen 2015-2016 van onze trainers volgt binnenkort hier op de website.