Unieke tennishal!

Voor velen is onze tennishal dé tennislocatie. Prachtig gelegen, midden in het Gooi, is het snel bereikbaar vanuit Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. U kunt binnen twintig minuten op de tennisbaan staan. 

Uw auto kunt u makkelijk en gratis (!) parkeren op het aangrenzende parkeerterrein. Met bijna driehonderd plaatsen kunt u er altijd terecht.

Het meest bijzondere van Tennishal Sprokkelenburg is dat u er speelt op ‘kunstgravel’. U glijdt er net zo op als zomers buiten. Dus geen vervelende omschakeling na de zomer naar een stroevere vloer. Maak kennis met deze unieke gelegenheid en lees er meer over op ‘Tennisbanen’.

Zaalverhuur

Behalve voor tennis kunt u ook bij ons terecht voor een feest, vergadering of cursus. Onze goed geoutilleerde (vergader-)zaal is hiervoor uitstekend geschikt.

Wanneer zijn wij open?

Tennishal Sprokkelenburg is het gehele winterseizoen geopend. Alleen op feestdagen zijn wij gesloten en op Kerstavond en Oudejaarsavond vanaf 18 uur.

Het seizoen start bij ons op maandag 17 september 2018. Op zondag 14 april 2019 hebben wij de laatste speeldag.

Wij zijn 30 weken per jaar 7 dagen per week geopend voor alle tennisliefhebbers. 

In de zomermaanden zijn wij over het algemeen gesloten.

Het huren van een tennisbaan is bij ons heel eenvoudig. Online kunt u de beschikbaarheid zien voor het huren van een losse of een vaste baan en gelijk een baan reserveren op het moment dat u dat wenst!

Voor informatie: Paul van Latum 06 – 546 619 55 | info@sprokkelenburg.nl